torstai 7. heinäkuuta 2011

26+0

Tänään pyörähti jälleen uusi raskausviikko käyntiin. Piti hetki jo miettiä, että mikäs viikko se nyt olikaan kyseessä. Hassua! Esikoista odottaessani meillä oli tässä vaiheessa jo vaunut kasassa, vaatteet kaapeissa ja saattoi se petikin olla jo petattuna. :) Nyt ei ole ihan sama vauhti ollut päällä valmisteluissa. Toki sekin helpottanut paljon, että luultavasti meille nyt toinen tyttö on tulossa. Kaikki on sitäkin myöten jo valmiiksi hankittua (vaikka onhan sitä kiva jotain uuttakin hankkia!). 



Muuten tämä raskaus on mennyt aikalailla samaan malliin kuin ensimmäinen. Alussa pientä pahoinvointia, sen jälkeen ei oikeastaan mitään suurempia vaivoja (koputan puuta!). Kesällä kuumuus toki tuo mukanaan turvotukset mutta niistä ei voi valittaa, ne kuuluvat asiaan. :) Meja antoi odottaa syntymistään viimeiseen asti ja syntyi lopulta suht pitkän synnytyksen päätteeksi viikoilla 41+5. Saa nähdä milloin tämä toinen päättää ottaa lähtöpassit mahasta. Vähän jännittää kyllä vauvan koko! Meja oli syntyessään 4450cm (vaikka samana aamuna lääkäri arvioi neidin kiloa pienemmäksi!!). Ehkä parempi niin, muuten en varmaan koskaan olisi uskaltanut alkaa ponnistamaan. Onneksi kaikki meni kuitenkin hyvin ja sylin täydeltä rakkautta saatiin lopulta työnnettyä ulos! :) 

Elämäni rakkaus
Välillä on vaikeuksia itselläkin uskoa, että mahassani on vauva. Arki, kun pyörii niin Mejan ympärillä ja joka hetki hänen kanssaan on toistaan antoisampi. Luulenpa, että uuden tulokkaan olemassaolo kolahtaa kunnolla sitten vasta, kun tämä itse on maailmassa. Sen jälkeen ei varmasti pystyisi kuvittelemaan enää elämää ilman kahta pientä prinsessaa. Mamman syli on ainakin varmasti kovassa käytössä. Tällä hetkellä ei näytä siltä, että Meja olisi siitä hevillä luopumassa. :)


Nyt tämä mamma nostaa jalat kohti kattoa ja nauttii yhden jos toisen mehujätskin! Jag <3 sommar.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti