torstai 30. kesäkuuta 2011

En dag i mitt liv

Mitä sisältää tavallinen päivä elämässäni?

Minä olen ammatiltani kielten opettaja ja yleensä opettajat ovat varsin tyytyväisiä ammatinvalintaansa erityisesti kesäisin. Niin myös tämä mamma. Olin vielä erityisen onnekas löytäessäni ja saadessani mahtavan työpaikan viime elokuussa. Silloin ei paremmin asiat olisi voineet loksahtaa kohdilleen. Aloitin opetyöt kahtena päivänä viikossa, ja siinä se työmäärä enemmän tai vähemmän pysyi nyt toukokuuhun asti. Tasapaino työn ja kotiäitiyden välillä löytyi nopeasti ja tytöstäkin huomasi kuinka hän nautti olostaan yksityisen perhepäivähoitajan luona. Kaverit kun pikkuhiljaa häntäkin alkoivat kiinnostaa. Nyt syksyllä en menekään sitten enää töihin kun tuleva mammalomani alkaa heti syyskuun alusta. Nyt on vain tarkoitus nauttia kesästä sekä viimeisistä viikoista esikoisen kanssa ennen pikkusiskon maailmaaan tuloa.


Solnedgång från vårt hotell på Kreta
                                        

Kotiäitinä uskoisin meidän normiarkemme koostuvan hyvin samankaltaisista asioista kuin niin monen muunkin kotiäidin. Puistoilua, puistoilua ja vielä vähän puistoilua... Hiekkakakkuja, liukumäkeä ja keinumista - siitä on kotiäidin arki tehty :) Nyt kesällä on kiva käydä rannalla, jätskillä, grillailla ja tehdä lyhyempiä ja vähän pidempiäkin matkoja eri puolille Suomea/maailmaa. Miehelläni alkoi juuri pari viikkoa sitten loma, joten viime viikon rentouduimme Kreetalla perheen kesken viettäen siellä myös ensimmäistä hääpäiväämme (kuvia myöhemmin!)

Muutenkin nämä kesäpäivät menevät jotenkin vielä nopeampaa kuin toisina vuodenaikoina. Meidän molempien vanhemmat asuvat tosiaan Länsirannikolla, jonne sitten aina näin lomina usein suuntaamme. Olemme kyllä kotiutuneet hyvin Keski-Suomeen, vaikka tosiasia on, että miehen työhän meidät tänne vain ja ainoastaan toi. Toisinaan toivoisi isovanhempien ja lapsuuden ystävien asuvan lähempänä...

Tyttäremme on kyllä varsinainen energiapakkaus (niin kuin taaperot yleensä!:))  Neiti odotti aikoinaan liikkeelle lähtöään lähes 9kk (istua kökötti vain paikoillaan :)) mutta sen jälkeen ei kyllä leikeille ole näkynyt loppua. Meja puhua pölpöttää jatkuvasti ja vielä kahdella kielellä. Ihan uskomattomalta tuntuu, että meidän "vauva" on jo noin iso tyttö. Neiti on kyllä aikamoinen mamman tyttö. Olemme aika paljon talvisaikaan tytön kanssa kahdestaan, sekö sitten kenties aiheuttanut tämän mammaboomin. Mammahan ei valita :) On tämä riippuvuuden tunne kyllä ihan molemminpuolista <3



06/2011


Viime aikoina olen lukenut suht paljon blogeja (varsinkin äitien kirjoittamia :)) pähkäillessäni aloittaako oman blogin kirjoitus vai ei. Tosi mukava lukea muiden kuulumisista sekä arjen temmellyksistä; varsinkin kun niin moneen voi teidän kanssanne samaistua.

Minun blogiani, kunhan vain alkuun pääsen, saa (ja onkin toivottavaa) että sitä kommentoidaan, annetaan palautetta yms. :) Tässä vaiheessa tunnen olevani vielä aikamoinen keltanokka.

Trevliga sommardagar!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti